Ontstaan – Voorstelling

Rolling The Stones werd opgericht in februari 2017, eerste concert op 26/06/2017

De band is uiteraard niet de enige Stones-tribute in Europa, maar pretendeert zonder schroom, met beeldmateriaal als bewijs, één van de allerbeste te zijn. Alle online video’s zijn onbewerkt en authentiek (live-opnames).

Rolling The Stones bestaat uit evenveel Franstalige als Nederlandstalige muzikanten. 100% rock and roll! Stuk voor stuk zijn ze een krak in hun vak.

Rolling the Stones On Stage – Reacties

De leden van de band hebben niet de ambitie om look-alikes van het origineel te zijn, ze willen vasthouden aan het rock- en tijdloze imago van The Stones .

Op het podium benaderen ze de dresscode van The Stones en de instinctieve, soms dierlijke en verfijnde gebaren van Jagger en zijn metgezellen. Maar de attitude is natuurlijk en spontaan. Het is er hen niet om te doen de originele band na te apen, zich als de “echte” voor te doen, belachelijke pruiken op te zetten of alle “moves” van de band klakkeloos te kopiëren… Bovenal willen de muzikanten het plezier van het samenspelen en de voldoening van de interactie met het publiek ervaren. Deze magie wordt bereikt door een onberispelijke performance.

“Ik ben dol op The Stones, ik heb ze verschillende keren gezien en eerlijk gezegd hebben jullie me een uitstekende avond bezorgd. Je hebt een ongelooflijke energie, dus wat is je recept?”

“Ik ken twee andere excellente Stones tribute bands, een Engelse en een Nederlandse. Beide leunen dicht aan bij het beeld van de originele band, maar jullie hebben de spirit en drive van de echte Stones.

“Ik heb de “echte” Stones tweemaal gezien. Ik ben een Stones fan sinds mijn 13de en ik ging naar jullie kijken uit nieuwsgierigheid, Mick is een God voor mij! Eerlijk gezegd zijn Rolling The Stones een knaller en het rockt: de muziek, de show, alles is een genot om te zien en te horen. Jullie doen het geweldig, Bravo!